Ons team

NILS

NILS ROEMEN

Als experience expert komen een aantal sporen uit Nils’ leven samen: Theater, dramatherapie, consultancy, durftevragen en escaperoom bouwer. Nils is zijn leven lang al gefascineerd door hoe je mensen zo kunt raken, dat dingen in beweging komen.

Met meer dan twintig jaar ondernemerservaring kan Nils over zijn schouder kijken en geleerde levenslessen zien verschijnen: Alléén door mensen te raken creëer je wezenlijke verandering.

HANS

HANS JANSSEN

Als oprichter en creatief leider van Denk Producties is Hans als jaren marktleider in topseminars voor ondernemers en leidinggevenden in Nederland. Het voorlopige hoogtepunt van Hans is toen hij Barack Obama naar Nederland haalde voor een seminar.

Als experience expert bouwt Hans seminars om tot totaal-ervaringen. Naast steengoede inhoud wordt je als gast onderdeel van een avontuur. Toeschouwers bestaan dan niet meer, door deze ervaringen word je reisgenoot en avonturier.

STEFAN

STEFAN VAN HULTEN

Maakt verhalen die je kunt beleven. Als je de grens tussen realiteit en fictie versmelt breng je mensen op een unieke manier in beweging. Van meerdaagse avonturen in Londen tot prijswinnende Escape Rooms. Wat de vorm ook is, jij wordt onderdeel van de ervaring.

Als creative storyteller maakt Stefan betoverende verhalen die je fantasie prikkelen. Door interactieve elementen krijg je een boodschap niet passief over je heen besprenkeld, maar wordt je in een nieuwe wereld gesleurd.

DIRK

DIRK DE MAN

Dirk is een tovenaar van techniek. Verhalen verzinnen en meeslepende avonturen verzinnen is stap één van een experience. Deze ideeën omzetten naar een digitaal of hybride avontuur is een vak apart. Dirk is een meester in het bouwen van online avonturen.

Van drones bouwen in zijn vrije tijd, tot de meest ingewikkelde online tools met elkaar laten ‘praten’, er moet nog iets bedacht worden wat Dirk niet kan maken of oplossen. Wil je ontdekken wat er op het internet mogelijk is? Dan heb je Dirk nodig.

Partners

Blue Luna
Blue Luna is een creatief artiesten- & conceptbureau voor de zakelijke markt. Zij matchen bijzondere artiesten, acts en creatieve concepten met bedrijven en evenementen en maken de artistieke vertaalslag van het verhaal dat een bedrijf vertelt. Als partner van Experience Experts creëren zij new business en verzorgen zij projectmanagement.
www.blueluna.nl / info@blueluna.nl

Als ieder detail klopt – van regie en belichting tot geluid en montage – is geen middel zo krachtig als film. Inpicto ís die film. Wij spelen dat spel, we prikkelen die zintuigen en we vertellen dat verhaal. We verbeelden een gevoel. Dat doen we met oog voor detail, maar vooral met ontzettend veel plezier. Zo brengen we uw boodschap tot leven. Zo bent u beter in beeld.
www.inpicto.nl

Grafisch ontwerpbureau ReVisie denkt met jou mee hoe jij je het best kunt profileren. Op een manier die bij jou en je behoefte past. Het begint altijd met goed luisteren. Het eindigt met een nieuw logo, magazine, boek. Of met een nieuwe huisstijl, website, stand, reclamefilm. ReVisie werpt een frisse blik op ieder merk. Ook op dat van jou.
www.revisie.nl